30 ученици от 11-и и 12-и клас от Професионалната гимназия по икономика

...
30 ученици от 11-и и 12-и клас от Професионалната гимназия по икономика
Коментари Харесай

УЧЕНИЦИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНАТА ГИМНАЗИЯ ПО ИКОНОМИКА В РУСЕ БЯХА НА СТАЖ В БУДАПЕЩА

30 ученици от 11-и и 12-и клас от Професионалната гимназия по стопанска система и ръководство „ Елиас Канети “ заедно със 8 свои учители ще споделят за наученото и прекарванията си при реализирането на интернационален план, в който те са участвали интензивно. През образователната 2021/2022 година младежите са имали възможността в рамките на три седмици да упражнят получените си познания в действителна работна среда. Същевременно те са се срещали и разговаряли с представители на българската общественост в Унгария. 

Инициативата се реализира по проект № 2021-1-BG01-KA122-VET-000030798 „ Млади икономисти в търсене на нововъведения “, финансиран по стратегия „ Еразъм + “. Събитието е подкрепено и от регионалния шеф Анатоли Станев. „ Приветствам реализирането на сходни начинания, защото нагледно казано те ни служат за сличаване на часовника. Виждаме мощните си страни, както и къде в областта на образованието е належащо нещата да се усъвършенстват “, съобщи Станев. Според него постоянно образованието в България е подценявано, макар равнището на учителите, които преподават. „ Сигурен съм, че учениците от гимназията са се представители на нужното равнище “, добави още Станев. 

Събитието ще се състои на 20 октомври /четвъртък/ от 15.30 часа в зала „ Свети Георги “ на Областна администрация – Русе.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР